BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, February 20, 2011

Peminat Achik Spin & Nana...!!!

Salam sayang dan salam ukhwah semuanya...morning bagi yang baru bangun tidow...adew lagi kew yang baru bangun waktu2 macam nie...kalaw ada lah an,,bawak2 lah bertaubat...haha...ada yang terasa kew,,cam nie laa,,sapa yang makan cili dye yang rasa pedas... :)) Ok lah,,hari nie saya nak post an tentang satu kes yang menjadi tanda tanya kawan2 saya...saya asa cam jemu sangat na jawap soalan yang sama hary2...asyik tanya saya samada saya nie memang peminat setia achik & nana...ya!!!of course,,memang saya minat sangat3 nan achik & nana...hah,,puas haty bagi yang duk tanya2 2...yela,,saya an asyik post an tentang achik & nana kat blog...


Kalaw ada yang perasan ugak blog saya nie dari awal kemunculannya asyik pasal achik & nana ajew...n saya pernah post an kat blog saya rindu an arwah Achik...saya pom tidak lah tahu kenapa saya jadi fanatik sangat nan dorang...bagi saya,,dorang 2 pasangan yang cocok gitu...serasi bersama...n kalaw ada yang na taw gak,,lam handphone saya yang colour pink 2,,kebanyakannya lagu achik & nana...saya amat syuke nan lagu2 dorang...


Antaranya resipi berkasih,tragedi cinta,mainan cinta,pelangi jiwa,tatasuria,memori berkasih,mungkinkah terjadi,n lagu duet terakhir dorang cari ketenangan...so sweet couple laa dorang...tapi tula,,hayat achik ta lame kat dunia nie...tapi,,ta apelah kalau satakat itu sahaja hayat achik ...semuanya ada hikmah d sebalik sume nie an...apa pom yang terjadi,,saya tetap peminat setia achik & nana selama-lamanya...!!!


                                                                           love u always

4 comments:

fyna said...

suke diorg gak..
heheheh...
sampai team volleyball dl gune name 'Bola-bola Api' gitu....

FaQiHaH93 said...

owh...yeke...huhu...peminat setia laa nie...same laa nan kita...minat sangat kat dorang...sweet couple gitu...hehe...

sugar2 kapas strawberry said...

lagu2 zaman skolah dulu :)

FaQiHaH93 said...

huhu...btol3...bez an lagu dowunk...yang paling menyentuh hati sy lgu tragedi cinta...law na dgr,,dgr kat minipod saya 2...hehe...*sempat lagi promosi* :))